რეცეპტის ინგრედიენტები
1 კგ. ჭარხალი
200 გრ. ნიგოზი
1 ჩ/კ უცხო სუნელი
1 ჩ/კ ხმელი ქინძი
1 ჩ/კ დაღერღილი წითელი წიწაკა
6 ს/კ თეთრი ღვინის ძმარი
3 კბილი ნიორი
10 გრ. ახალი ქინძი
10 გრ. ახალი ოხრახუში
მარილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები:
-
ჭარხალი ქვაბში მოათავსეთ და მოხარშეთ. ამასობაში, ნიგოზი და ნიორი ერთად დანაყეთ ან გაატარეთ ჩოფერში. მოათავსეთ თასში სუნელებთან და მარილთან ერთად.
-
გაფცქვენით მოხარშული ჭარხალი, დაჭერით და ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ. მოათავსეთ თასში ნიგვზიან მასასთან ერთად.
-
წვრილად დაჭერით მწვანილი და ჩაუმატეთ თასში. ჩაასხით ძმარიც და ეს ყველაფერი ერთმანეთს ხელით კარგად შეურიეთ (შეგიძლიათ გამოიყენოთ ხის კოვზიც).
-
გააგრილეთ მაცივარში. მირთმევამდე გააფორმეთ ხახვით, მწვანილით, ბროწეულის მარცვლებითა თუ სხვა სასურველი ინგრედიენტით.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: