სწორი რეცეპტი არ არის იმისათვის საკმარისი .რომ გემრიელი საჭმელი მოვამზადოთ.ეს ყველაფერი ხომ მხოლოდ ინგრედიენტებზე არ არის დამოკიდებული.შემოგთავაზებთ რაომედინე ჭკვიანურ ხრიკს.
კარგი საზამთროს ყიდვა ბევრ ჩვენთაგანს უჭირს .ზედმეტი თავსატეხების ასარიდებლად ჩვენ გთავაზობთ რამოდენიმე ნიშანს რომელიც მწიფე საზამთროს ახასიათებს 
ხორცის ყიდვის დროს მნიშვნელოვანია მისი ხარისხი და ვარგისიანობა გავითვალისწინოთ
სამზარეულოში ფუსფუსი და გემრიელი კერძების მომზადება, ალბათ, ხახვის გარეშე წარმოუდგენელია. დიასახლიებს, შესაძლოა, ხახვთან ყოველდღიური შეხებაც კი ჰქონდეთ. ის კერძებს ნამდვილად აგემრიელებს, თუმცა, მისი დაჭრა უცრემლოდ არც თუ ისე ადვილია. და მაინც, რატომ „ვტირით“ ხახვის დაჭრისას? ხახვი შეიცავს ბუნებრივ ამინომჟავებს – სულფოქსიდებს. დაჭრისას მისი უჯრედები ზიანდება, რაც იწვევს სულფოქსიდების ჰაერში გავრცელებას. ეს საკმაოდ მძაფრი ნივთიერება თვალში მოხვედრისას მის ძლიერ გაღიზიანებას იწვევს, ცრემლდენა კი ორგანიზმის დამცავი რეაქციაა, რომ ნივთიერება თვალების ზედაპირიდან „ჩამორეცხოს“.
ხურმის ჩირი ერთ–ერთი გამორჩეული ნუგბარია ზამთარში. თანაც ახალი წლის სუფრის განუყოფელი ნაწილია :)
ახალი ამბავი არ არის, რომ წითელი ღვინო მხნეობის ელექსირია. გაიგეთ ბოლო კვლევების შედეგები, რომლითაც ეს დასტურდება.
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.