თუ ესპანური სამზარეულო გიყვართ ან გაინტერესებთ გასპაჩო ნამდვილად მოგეწონებათ. აღნიშნული კერძის მთავარი ინგრედიენტი პომიდორია. ამიტომაც შეეცადეთ შეარჩიოთ, რბილი, წვნიანი და გემრიელი პომიდორი. მოსამზადებლად დაგჭრდებათ შემდეგი სამზარეულოს ტექნიკის გამოყენება: ტაფა, ბლენდერი და საბოლოო ეტაპზე კი მოათავსეთ 1საათის განმვალობაში მაცივარში
რეცეპტის ინგრედიენტები
4 ნაჭერი მსხვილად დაჭრილი ბეკონი
2 ს/კ უმარილო კარაქი
1 ცალი დიდი ჭლაკვი(ხახვი)
1 ცალი საშუალო სტაფილო
1 ცალი პატარა პრასი
1 ღერი ნიახური
41⁄2 ჭიქა ქათმის ბულიონი
1 კგ. წაბლი
1 ცალი დაფნის ფოთოლი
1 ღერი ქონდარი
1⁄2 ...
რეცეპტის ინგრედიენტები
8 ჭიქა საქონლის ბულიონი
700 გრამი მწვანე კომბოსტო
4 კბილი ნიორი
3 ცალი საშუალო კარტოფილი
2 ცალი საშუალო ხახვი
2 ცალი საშუალო პომიდორი
2 ცალი პატარა ბოლოკი
1 ცალი პრასი (ქვედა ნაწილი)
1 ცალი დიდი სტაფილო
3 ცალი დაფნის ფოთოლი...
რეცეპტის ინგრედიენტები
400 გრამი საქონლის ხორცი
2 ცალი ხმელი დაფნის ფოთოლი
6 ცალი შავი წიწაკის მარცვალი
1 ს/კ კარაქი ან ზეთი
1 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი
2 ღერი წვრილად დაჭრილი ნიახური
3 კბილი გატარებული ნიორი
2 ღერი ქონდარი
3 ცალი კარტოფილი
10 ...
რეცეპტის ინგრედიენტები
1 ცალი ქათამი
1 თავი ხახვი
1 ცალი სტაფილო
2 კბილი ნიორი
ცოტაოდენი ბრინჯი
კამა, ოხრახუში
მარილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.ქათამი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. დავასხათ წყალი და დავდგათ მოსახარშად. პერიოდულად მოვხადოთ ქაფი.
2.მოხარშვამდე ცოტა ხნით ადრე...