რეცეპტის ინგრედიენტები
4 ცალი საშუალო ყაბაყი
1 ჭიქა წითელი ბულგარული
1⁄2 ჭიქა დაჭრილი პომიდორი
1⁄2 ჭიქა დაჭრილი ზეთისხილი
1⁄4 ჭიქა დაკეპილი ნიორი
1 ს/კ გამხმარი ორეგანო
1 ჩ/კ შავი პილპილი
მარილი
1⁄4 ჭიქა დაფშვნილი ფეტა
1⁄4 ჭიქა დაჭრილი ოხრახუში
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 180 C-ზე. ყაბაყი სიგრძეზე გაჭერით და შუაგული კოვზით ამოაცალეთ.
2.საშუალო თასში აურიეთ დაჭრილი წითელი ბულგარული წიწაკა, პომიდორი, ზეთისხილი, ნიორი, ორეგანო, მარილი და შავი პილპილი. თითოეული ყაბაყი ამ ნაზავით ამოავსეთ. მოათავსეთ საცხობ ლანგარზე და აცხვეთ 15 წუთით. მოაყარეთ დაფშვნილი ფეტა და წვით 3–5 წუთით ყველის დადნობამდე. გამოიღეთ ღუმელიდან მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში. მიირთვით ცხელი ან ცივი.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: