რეცეპტის ინგრედიენტები

3   ს/კ არარაფინირებული ზეითუნის ზეთი

1   თავი დაჭრილი დიდი ყვითელი ხახვი

50   გრამი ესპანური ჩორიზო

350   გრამი დაჭრილი წითელი კარტოფილი

მარილი და პილპილი

34  ჭიქა დარილი ოხრახუში

10   ცალი დიდი ათქვეფილი კვერცხი

1   ჭიქა გახეხილი მანჩეგო ან ჩედერი

1   თავი პატარა მწვანე სალათის ფურცელი

12  თავი პატარა წითელი ხახვი


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.გააცხელეთ ღუმელი 200 C-ზე. გააცხელეთ 1 სუფრის კოვზი ზეთი ღუმელის დიდ ტაფაზე საშუალო ტემპერატურაზე. დაუმატეთ ყვითელი ხახვი და თუშეთ 5 წუთით.

2.დაუმატეთ ჩორიზო (შებოლილი სოსისი) თხლად დაჭრილი ნახევარი მთვარის ფორმით, კარტოფილი, და ½ ჩაის კოვზი მარილი და პილპილი, თუშეთ, დააფარეთ, ურიეთ დროდადრო სანამ კარტოფილი დარბილდება, 10 წუთით.

3.შეურიეთ ოხრახუში, კვერცხი და კარგად აურიეთ. მოაყარეთ ყველი და მოათავსეთ ღუმელში.

4.აცხვეთ ომლეტი ყავისფრად შეფერვამდე და აფუებამდე, 15 წუთით.

5.გაანაწილეთ სალათის ფურცლები და თხლად დაჭრილი წითელი ხახვი თეფშებზე და მოასხით დარჩენილი ზეთი. დაჭერით ომლეტი ნაჭრებად და მიირთვით სალათასთან ერთად.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: