რეცეპტის ინგრედიენტები

ზეითუნის ზეთი

250   გრამი თხლად დაჭრილი ყაბაყი

370   გრამი დაჭრილი ბადრიჯანი

113  ჭიქა პომიდვრის საწებელი

1   ჭიქა გახეხილი მოცარელა


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.საშუალო ტემპერატურაზე გააცხელეთ ტაფა და დაასხით ზეთი. ბადრიჯანი და ყაბაყი მრგვალ თხელ ნაჭრებად დაჭერით. წვით თითეულ მხარეს 2-2 წუთით დარბილებამდე და ოდნავ გადაბრაწვამდე. გადაიტანეთ თეფშზე. წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე.

2.ცეცხლგამძლე ჭურჭელში გადაიტანეთ ბადრიჯნის, ყაბაყის, საწებლის და ყველის მესამედი ნაწილი. გაიმეორეთ მსგავსად შემდეგი 2 ფენა.

3.აცხვეთ 5 წუთით ყველის დადნობამდე და მსუბუქად გადაბრაწვამდე. გემრიელად მიირთვით.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: