რეცეპტები, რჩევები, ტექნოლოგიური სიახლეები, მიმოხილვები

ჯამში მოათავსეთ სამი ჩაის ჭიქა ფქვილი, დაუმატეთ, ზეთი და ნახევარი ჭიქა ცხელი წყალი, ასევე დაამატეთ სოდა და მოზილეთ ცომი კომბაინის დახმარებით, რომლის საშუალებითაც სწრაფად და ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე  მიიღებთ ფაფუკ ცომსვაშლი სასურველია დაჭრათ  მცირე ზომებად.  მიღებული ცომი გაყავით ორ ნაწილად. ერთი ნაწილი გააბრტყელეთ, დადეთ ფქვილმოყრილ ტაფაზე, თანაბრად გადაანაწილეთ მასზე გული, დააწყვეთ ვაშლის ნაჭრები და დააფარეთ ცომის მეორე ფენა.
პირველ ეტაპზე ძმარი რძეში შეურიეთ და რამდენიმე წუთით გასვლის შემდგომ  დაელოდეთ რომ მასა გასქელდეს. თასში მიქსერის დახმარებით ათქვიფეთ დარბილებული მარგარინი და  შაქარი მანამ სანამ არ მიიღებთ გლუვ მასას. ეტაპობრივად დაამატეთ  კვერცხი, ვანილი და ურიეთ დაახლოებით 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ ეტაპზე სხვა თასში მოათავსეთ წინასწარ გაცრილი ფქვილი, სოდა და მარილი.ფქვილის ნაზავი და რძის ნაზავი მონაცვლეობით დაუმატეთ მარგარინისა და შაქრის ნაზავს  მიღებული ცომის მასა  კი ფქვილმოყრილ ზედაპირზე დაახლოებით 1 სანტიმეტრის სისქეზე გააბრტყელეთ.
დღეისათვის ბაზარზე  შემოთავაზებული ელექტრო ხერხების ვარიანტების დიდი არჩევანია და შესაძლოა   ხშირად  დაიბნეთ. დრუჟბის დახმარებით, უამრავი საქმის კეთება და პრობლემის მოგვარება შეგიძლიათ.ჯაჭვის ხერხების განაწილება კლასის მიხედვით შემდეგნაირია:საყოფაცხოვრებო (სამოყვარულო), ნახევრად პროფესიონალი (ფერმერული), პროფესიონალური. მნიშვნელოვანია, განსაზღვროთ რა ტიპის სამუშაო გსურთ შეარჩიოს თქვენმა შერჩეულმა ნივთმა, რათა მარტივად ჩამოყალიბდეთ თუ  რომელი კლასის ხერხი გესაჭიროებათ