ხორცსაკეპი PANASONIC MK-MG1300WTQ

MK-MG1300WTQ
+
გაყიდვაშია
ონლაინ განვადება


მიწოდების პირობები
ჩვენი უპირატესობები
  • როგორ შევიძინოთ?

დეტალური აღწერა

შეთავაზებაში შედის

Panasonic MK-MG1300WTQ

2 წლიანი გარანტია

უფასო მიწოდების სერვისი მთელი საქართველოს მასშტაბით!

პროდუტის აღწერა

· ტიპი: ელექტრონული

მახასიათებლები

· გადატვირთვისგან დაცვა: კი

მოცულობა & მასალა

· მასალა: პლასტმასი

· მწარმოებლობა: 1.2 კგ / წთ

· ცხაურა (გისოსი) მასალა: მეტალი

· საჭრელი დანების მასალა: უჟანგავი ფოლადი

ენერგია

· სიმძლავრე: 1300 W

აქსესუარები

· საჭრელი დისკები: 3

ფიზიკური მახასიათებლები

· ფერი: თეთრი

· ზომები (სიგანე x სიმაღლე x სისქე): 164x391x327

· წონა: 3.0 კგ

სტატიები

რეცეპტის ინგრედიენტები 500   გრამი ნიორი 500   გრამი ნედლი წითელი წიწაკა 500   გრამი წითელი ბულგარული წიწაკა 1   ს/კ მარილი რეცეპტის მომზადების საფეხურები 1.ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ ნიორი, ბულგარული წიწაკა და ნედლი წითელი წიწაკა, დააყარეთ მარილი. 2.გადაიტანეთ პატარ-პატარა ქილებში და შეინახეთ...
რეცეპტის ინგრედიენტები 1   კგ. საქონლისა და ღორის ფარში 1   ცალი კვერცხი 3   თავი ხახვი 2   კბილი ნიორი 1   ცალი კარტოფილი 1   ცალი სტაფილო 1   კონა ქინძი და ოხრახუში 200   გრამი წყალში დამბალი პური მარილი, წიწაკა, პილპილი ფქვილი ამოსავლებად რეცეპტის ინგრედიენტები...
რეცეპტის ინგრედიენტები 1   ცალი საშუალო ყვავილოვანი კომბოსტო 3   თავი თეთრი ხახვი 300   გრამი ნიგოზი 4   კბილი ნიორი 1⁄4  ჩ/კ დაფქული მიხაკი 1⁄4  ჩ/კ დაფქული დარიჩინი 1   ჩ/კ უცხო სუნელი 1   ჩ/კ ყვითელი ყვავილი 1   ჩ/კ ხმელი ქინძი 1   ჩ/კ ცხარე წითელი წიწაკა 1...

შეფასებები

კომენტარეები ვერ მოიძებნა

შეაფასე
მსგავსი პროდუქცია
აქცია
585  480  / თვეში 27₾-დან
დანაზოგი: 105 ₾
აქცია
360  280  / თვეში 16₾-დან
დანაზოგი: 80 ₾
აქცია
725  550  / თვეში 31₾-დან
დანაზოგი: 175 ₾
აქცია
581  420  / თვეში 23₾-დან
დანაზოგი: 161 ₾
329  / თვეში 18₾-დან
506  / თვეში 28₾-დან
სწრაფი და უსაფრთხო მიწოდება

ჩვენი კომპანიის მიწოდების სერვისი მოიცავს მთელ საქართველოს

ხარისხის გარანტია

საიტზე განთავსებულია მხოლოდ ის პროდუქცია, რომლის ხარისხშიც დარწმუნებულები ვართ

შეუკვეთე მარტივად

ისარგებლე მოქნილი გადახდის ფორმებით