რეცეპტის ინგრედიენტები
4 ცალი სოსისი
4 ს/კ ზეითუნის ზეთი
6 კბილი დაკეპილი ნიორი
1 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი
5 ს/კ კეჩუპი
4 ს/კ დაჭრილი მწვანე ხახვი
2 ჩ/კ წვრილად დაჭრილი ქინძი
10 ცალი სალათის ფურცელი
4 ცალი ჰოთ–დოგის პური
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.ტაფაზე გააცხელეთ ზეითუნის ზეთი და მოათავსეთ დაკეპილი ნიორი და წვრილად დაჭრილი ხახვი და მწვანე ხახვი. თუშეთ 2–3 წუთით.
2.დაუმატეთ კეჩუპი და ქინძი. შეურიეთ ცოტაოდენი წყალი და ადუღეთ შესქელებამდე.
3.სოსისები ტაფაზე სოუსში მოათავსეთ და 10 წუთით ხარშეთ..
4.ამასობაში, ჰოთ–დოგის პურში ჩააფინეთ სალათის ფურცლები.
5.სოსისები სალათის ფურცლებზე გადაიტანეთ და ზემოდან სოუსი მოასხით.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: