რეცეპტის ინგრედიენტები
2 ჭიქა ყავისფერი შაქარი
ჭიქა ტაჰინი
ჭიქა რძე
1 ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი
1 ჩ/კ კაკაო
ს/კ ფისტას კაკალი
ს/კ ნუში
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.წაუსვით ცხიმი პატარა საცხობ ფორმას.
2.ადუღეთ რძე და შაქარი ღრმა ტაფაში საშუალო ტემპერატურაზე, სანამ არ გასქელდება (წყალში ჩაწვეთებისას ბურთულებად უნდა იქცეს).
3გადმოდგით ცეცხლიდან და დაამატეთ ტაჰინი და არომატისთვის სასურველი ინგრედიენტი (ვანილი, კაკაო, ნუში ან ფისტა), მაგრამ არ მოურიოთ. გააჩერეთ ასე ორიოდე წუთით.
4.თქვიფეთ ნარევი ბრტყელი ან ჩვეულებრივი კოვზით რამდენიმე წამის განმავლობაში.
5.ჩაასხით ცხიმიან ფორმაში და აცადეთ გამყარება.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: