რეცეპტის ინგრედიენტები

170   გრამი წიწიბურა

1   ს/კ ზეითუნის ზეთი

1   თავი დაჭრილი ხახვი

1   ცალი დაჭრილი სტაფილო

225   გრამი დაჭრილი სოკო

1   ს/კ კარაქი

475   მლ. წყალი

მარილი

ახლად დაფქული შავი პილპილი


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.საწურზე ცივ წყალში გაავლეთ წიწიბურა. დააწდეთ.

2.ამასობაში, საშუალო ტემპერატურაზე ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი, დაუმატეთ ხახვი და სტაფილო და თუშეთ 5–10 წუთით. შეურიეთ სოკო და თუშეთ კიდევ 5 წუთით.

3.საშუალო ტემპერატურაზე ქვაბში გაალღვეთ კარაქი. დაუმატეთ წიწიბურა და ამოურიეთ. შემდეგ, შეურიეთ ხახვის ნაზავი, წყალი, მარილი და პილპილი. აადუღეთ. შეამცირეთ ტემპერატურა, დააფარეთ ქვაბს და ადუღეთ დაბალ ტემპერატურაზე სითხის შეწოვამდე, დაახლოებით 20 წუთით. კარგად ამოურიეთ და გემრიელად მიირთვით.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან:

 

დაკავშირებული პროდუქტები