რეცეპტის ინგრედიენტები
წითელი პამიდორი
4 კბილი ნიორი
რამდენიმე ღერი ნიახური
რამდენიმე შავი წიწაკის მარცვალი
3 ცალი დაფნის ფოთოლი
რამდენიმე ღერი კამა
1 ლიტრი წყალი
3 ს/კ მარილი
2 ს/კ შაქარი
3 ს/კ ძმარი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.გაარჩიეთ და გარეცხეთ მაგარი, წითელი პამიდვრები. გარეცხლ 3 ლიტრიან ქილაში ძირში ჩააფინეთ რამდენიმე ღერი ნიახური, კამა, 2 ცალი დაფნის ფოთოლი, 2 კბილი ნიორი, წიწაკის მარცვლები და ამოავსეთ ქილა პამიდვრით. თავზე კი მოალაგეთ დარჩენილი მწვანილები, ნიორი და დაფნის ფოთოლი.
2.მოადუღეთ მარილწყალი (წყალი იმდენი უნდა იყოს პამიდვრიანი ქილის ამოვსებას რომ ეყოს). ადუღებულ წყალს დაუმატეთ მარილი, შაქარი და ძმარი.
3.პამიდვრებს ცხელი მარილწყალი დაასხით და მოხუფეთ. შეფუთეთ 24 საათით. შემდეგ შეინახეთ მშრალ და გრილ ადგილას.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: