რეცეპტის ინგრედიენტები
12 ცალი ცხვრის დიდი ნაჭერი
4 ცალი პომიდორი
2 ს/კ ზეითუნის ზეთი
1 კონა დაჭრილი რეჰანი
1 ცალი ლიმონის ცედრა
5 ს/კ ზეითუნის ზეთი
1⁄2 ჩ/კ ხმელი ქონდარი
1⁄2 ს/კ ხმელი როზმარინი
2 კბილი დაკეპილი ნიორი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.მარინადის ყველა ინგრედიენტი: 5ს/კ ზეითუნის ზეთი, ½ ჩ/კ ხმელი ქონდარი, ½ ჩ/კ ხმელი როზმარინი, 2 კბილი დაკეპილი ნიორი თასში აურიეთ. დაუმატეთ ცხვრის ხორცის ნაჭრები, დააფარეთ და მარინადში მთელი ღამით დატოვეთ.
2.გააცხელეთ გრილი და ხორცის ნაჭრები გაამშრალეთ. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით და თითოეულ მხარეს 2–3 წუთით წვით. პომიდორი მრგვალ, სქელ ნაჭრებად დაჭერით, შეაზავეთ მარილითა და პილპილით, მოასხურეთ ზეითუნის ზეთი და რამდენიმე წუთით გრილზე მოათავსეთ.
3.მიირთვით რეჰანთან და ლიმონის გახეხილ ცედრასთან ერთად.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: