რეცეპტის ინგრედიენტები
2 ჭიქა გაცრილი ფქვილი
1 ჩ/კ მარილი
2⁄3 ჭიქა კარაქი
7 ს/კ ცივი წყალი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.ფქვილი კარაქთან ერთად თასში მოათავსეთ.
2.კარაქი ფქვილში პატარ–პატარება ნაწილებად ჩააჭერით.
3.დაუმატეთ მარილი და წყალი.
4.ზილეთ ცომის მიღებამდე.
5.ცომი გააბრტყელეთ და ღვეზელის ცხიმმოსმულ საცხობ ფორმაში ჩააფინეთ.
6.ღვეზელის ქერქი რამდენიმე ადგილას ჩანგლით დაჩხვლიტეთ.
7.აცხვეთ ღუმელში 190 C-ზე დაბრაწვამდე.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: