რეცეპტის ინგრედიენტები

1   ცალი ინდაური

5   ცალი დაფნის ფოთოლი

1   ჩ/კ შავი პილპილი და მიხაკი

20   ცალი სოკო

1   ჩ/ჭ წითელი ღვინო

1   ჩ/კ კოვზი რომი

მწვანილი გემოვნებით

მარილი გემოვნებით


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.გამოშიგნული ინდაური ჯერ ოდნავ მოვხარშოთ მრგვლად და შემდეგ შევდგათ ღუელში, თან მოვაყაროთ მარილი, მწვანილის ძირები და 20 ცალი სოკო. თანდათან ცოტ-ცოტათი ვასხათ მისივე ნახარში წვენი.

2.შემწვარი ინდაური გადმოვიღოთ დიდ თეფშზე და დავჭრათ ნაწილებად. ასევე დავჭრათ შემწვარი სოკოები მოგრძო ნაჭრებათ და ისევ ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წითელი ღვინო და რომი, მოვაყაროთ დანაყილი შავი პილპილი, წამოვადუღოთ და დავასხათ იმ თეფშის შუა ადგილას, რომელზედაც გვაქვს შემწვარი ინდაური. გემრიელად მიირთვით!

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან:

დაკავშირებული პროდუქტები
299  239  / თვეში 13₾-დან
დანაზოგი: 60 ₾
249  199  / თვეში 11₾-დან
დანაზოგი: 50 ₾
411  329  / თვეში 18₾-დან
დანაზოგი: 82 ₾
1211  1069  / თვეში 59₾-დან
დანაზოგი: 142 ₾
474  379  / თვეში 21₾-დან
დანაზოგი: 95 ₾
349  279  / თვეში 16₾-დან
დანაზოგი: 70 ₾
1136  999  / თვეში 56₾-დან
დანაზოგი: 137 ₾
160  / თვეში 9₾-დან