რეცეპტის ინგრედიენტები
2 ჭიქა გახეხილი ყაბაყი
2 ცალი ათქვეფილი კვერცხი
1⁄4 ჭიქა დაჭრილი ხახვი
1⁄2 ჭიქა ფქვილი
1⁄2 ჭიქა გახეხილი პარმეზანი
1⁄2 ჭიქა გახეხილი მოცარელა
მარილი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.საშუალო თასში მოათავსეთ ყაბაყი, კვერცხი, ხახვი, ფქვილი, პარმეზანი, მოცარელა, მარილი და ერთად კარგად აურიეთ.
2.ტაფაზე საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე გააცხელეთ ზეთი. სუფრის კოვზით ამოიღეთ ყაბაყის ნაზავი და ცხელ ტაფაზე დააწყვეთ. კოვზით ცოტათი დააბრტყელეთ. წვით თითოეულ მხარეს გადაბრაწვამდე.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: