რეცეპტის ინგრედიენტები

113  კგ. ქათამი

ცოტაოდენი შავი პილპილის მარცვლები

დაფნის რამდენიმე ფოთოლი

2   ჩ/კ ძირა

1   მუჭი ნუში

2   ს/კ იოგურტი

3   ს/კ მაიონეზი

2   ცალი ლიმონის წვენი და ცედრა

1   ცალი კიტრი

1   კონა რეჰანი

სალათის ფურცლები


რეცეპტის მომზადების საფეხურები:
  1. ქათამი დიდ ქვაბში მოათავსეთ და წყლით დაფარეთ. დაუმატეთ პილპილის მარცვლები, დაფნის ფოთოლი და აადუღეთ დაბალ ცეცხლზე. ადუღეთ 40 წუთით. ქათამი ქვაბიდან ამოიღეთ, კანი მოაცალეთ და ხორცი დააქუცმაცეთ.

  2. ნუში ცხელ ტაფაზე ძირასთან ერთად მოხალეთ და ტაფაზევე გააგრილეთ.

  3. საკმაზის გასაკეთებლად დიდ თასში აურიეთ იოგურტი, მაიონეზი, ლიმონის ცედრა და წვენი.

  4. დაუმატეთ დაქუცმაცებული ქათმის ხორცი, გათლილი და დაჭრილი კიტრი, ძირა და ნუში და დაჭრილი რეჰანის ფოთლები. კარგად აურიეთ და გემრიელად მიირთვით.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: 

დაკავშირებული პროდუქტები