რეცეპტის ინგრედიენტები
1 კგ. ქათამი
200 გრამი შამპინიონი (ქამა სოკო)
100 გრამი ოხრახუში
20 გრამი ნიახური
1 ჩ/კ უცხო სუნელი, ქინძის სუნელი
შავი პილპილი
მარილი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.დაჭერით ქათამი 4 ნაწილად. მოაცალეთ კანი, მოაყარეთ მარილი და შავი პილპილი. გააჩერეთ 5 წუთი. დაჭერით სოკო. წვრილად დაჭერით ნიახური და ოხრახუში.
2.მოათავსეთ ქათმის ნაჭრები 4 ალუმინის ქაღალდზე. მოაყარეთ დაჭრილი შამპინიონი, ნიახური, სუნელები და შეახვიეთ. იმისათვის, რომ ხორცი უფრო წვნიანი გამოვიდეს, ალუმინის ქაღალდს თხლად მოაცხეთ ზეთი ან კარაქი.
3.შედგით ალუმინის ქაღალდში შეფუთული ქათმის ხორცი ღუმელში და აცხვეთ 40 წუთის განმავლობაში.
4.ღუმელიდან გამოღების შემდეგ, გადაიტანეთ შემწვარი ხორცი და მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: