რეცეპტის ინგრედიენტები 3   ს/კ გამხმარი რეჰანი 3   ს/კ გამხმარი ორეგანო 3   ს/კ გამხმარი ოხრახუში 1   ს/კ ნივრის ფხვნილი 1   ჩ/კ ხახვის ფხვნილი 1   ჩ/კ გამხმარი ქონდარი 1   ჩ/კ გამხმარი როზმარინი ჩ/კ შავი პილპილი ჩ/კ წითელი წიწაკის ფანტელები რეცეპტის მომზადების საფეხურები...
669
რეცეპტის ინგრედიენტები 3⁄4  ჭიქა მცენარეული ზეთი 1⁄4  ჭიქა ვაშლის ძმარი 2   ს/კ წყალი 1   ჩ/კ დაკეპილი ნიორი 2   ჩ/კ შაქარი 11⁄2  ჩ/კ მარილი 1⁄4  ჩ/კ პილპილი 1   ჩ/კ გახეხილი პარმეზანი რეცეპტის მომზადების საფეხურები 1.ყველა ინგრედიენტი ბოთლში მოათავსეთ და კარგად შეანჯღრიეთ....
620
რეცეპტის ინგრედიენტები 200   გრამი ხაჭო იმერული (ოდნავ მარილიანი) ყველი ჩედარი ნიორი ქინძი ოხრახუში კამა არაჟანი რეცეპტის მომზადების საფეხურები 1.ხაჭოს დავამატოთ გახეხილი იმერული ყველი ცოტაოდენი გახეხილი ჩედარი, დაჭყლეტილი ნიორი, წვრილად დაჭრილი ქინძი, კამა და ოხრახუში, დავუმატოთ არაჟანი და კარგად ამოვზილოთ....
494
რეცეპტის ინგრედიენტები 1   ჭიქა სეზამის მარცვლები 1⁄4  ჭიქა ზეითუნის ზეთი რეცეპტის მომზადების საფეხურები 1.გააცხელეთ ღუმელი 175°C გრადუსამდე. 2.თანაბრად გადაანაწილეთ მარცვლები საცხობ ლანგარზე და აცხვეთ 10-12 წუთის განმავლობაში, სანამ მარცვლები სურნელოვანი არ გახდება, თან ხშირ-ხშირად ურიეთ. 3.მოათავსეთ გამომცხვარი...
482
რეცეპტის ინგრედიენტები 1   ს/კ ზეითუნის ზეთი 15   გრამი კარაქი 2   კბილი ნიორი 1   ჩ/კ ორეგანო მწიკვი წითელი წიწაკის ფანტელები 800   გრამი წითელი პომიდვრის მწნილი 1   თავი ხახვი 2   ღერი ბაზილიკი გემოვნებით მარილი რეცეპტის მომზადების საფეხურები 1.პირველ რიგში დადგით ტაფა...
647
რეცეპტის ინგრედიენტები 1   ცალი ახალი ანანასი 1   ცალი ბულგარული წიწაკა 1   თავი ხახვი 1   ცალი ცხარე წიწაკა ღერი კოჭა 1   კბილი ნიორი საჭიროებისამებრ მცენარეული ზეთი 4   ს/კ ტომატის პასტა 50   მლ. სოიოს სოუსი 10   მლ. ძმარი საჭიროებისამებრ სახამებელი საჭიროებისამებრ...
706
რეცეპტის ინგრედიენტები 500   გრამი წითელი მწარე წიწაკა 500   გრამი წითელი ბულგარული წიწაკა 200   გრამი ოხრახუში 150   გრამი ნიახურის ფოთლები 150   გრამი რეჰანი 400   გრამი ნიორი 3   ს/კ უცხო სუნელი 3   ს/კ ქინძის სუნელი 3   ს/კ ყვითელი ყვავილი 2   ს/კ კამის სუნელი...
643
რეცეპტის ინგრედიენტები 2   კგ. ალუჩა 2   კონა აყვავებული ქინძი 2   კონა ომბალო 1   კონა კამა 2   კბილი ნიორი გემოვნებით წიწაკა გემოვნებით მარილი რეცეპტის მომზადების საფეხურები 1.ქვაბში, სადაც ძალიან ცოტა წყალი ჩავასხი, ჩავყარე 2 კგ-მდე ალუჩა (ცოტა სახრამუნოდ მოიტოვეთ) და ცეცხლზე შემოვდგი....
476
რეცეპტის ინგრედიენტები 10   კგ. პამიდორი 3   კგ. სტაფილო 1   კგ. ნიორი 2   კგ. ბულგარული წიწაკა 500   გრამი მწარე წიწაკა გემოვნებით უცხო სუნელი რეცეპტის მომზადების საფეხურები 1.პამიდორი გავრეცხოთ, დავჭრათ 2-ად და დავყაროთ ნახვრეტებიან დიდ თასზე. გავაჩეროთ 2 სთ. რომ ზედმეტი სითხე ჩამოიწუროს....
804
რეცეპტის ინგრედიენტები 500   გრამი ნიორი 500   გრამი ნედლი წითელი წიწაკა 500   გრამი წითელი ბულგარული წიწაკა 1   ს/კ მარილი რეცეპტის მომზადების საფეხურები 1.ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ ნიორი, ბულგარული წიწაკა და ნედლი წითელი წიწაკა, დააყარეთ მარილი. 2.გადაიტანეთ პატარ-პატარა ქილებში და შეინახეთ...
387
რეცეპტის ინგრედიენტები 6   კგ. პომიდორი 4   კგ. წითელი ბულგარული წიწაკა 10   ცალი მწვანე მწარე წიწაკა 5   თავი ხახვი 5   თავი ნიორი 10   ცალი დაფნის ფოთოლი 10   ცალი მიხაკი 10   ცალი პილპილის მარცვალი 1   კონა ოხრახუში 1   ჩ/ჭ თეთრი ძმარი 1   ჩ/ჭ შაქარი...
359
რეცეპტის ინგრედიენტები ლიმონი მარილი რეცეპტის მომზადების საფეხურები 1.ლიმონი საგულდაგულოდ გარეცხეთ. ყოველი ლიმონი სათითაოდ ზემოდან ხელის დაჭერით გააგორეთ მაგიდაზე. ამით შიდა მემბრანები დაზიანდება და ლიმონი უფრო მეტ წვენს გამოიღებს. ლიმონი ჩავჭრათ საკმარისად ღრმად ჯვარისებურად, მაგრამ ისე რომ მთლიანობა არ დაკარგოს, დაახლოებით 3...