რეცეპტის ინგრედიენტები

14  ჭიქა ფორთოხლის ლიქიორი

2   ს/კ თეთრი შაქარი

1   ჭიქა ფორთოხლის წვენი

1   ბოთლი მშრალი შამპანური (750 მლ)


რეცეპტის მომზადების საფეხურები:

1.ფორთოხლის ლიქიორი(სასურველია Grand Marnier) ფრიალა თასზე დაასხით, ხოლო შაქარი ლამბაქზე დაყარეთ. ჭიქის კიდეები ჯერ ფორთოხლის ლიქიორში და შემდეგ შაქარში ისე ჩაყავით, რომ ჭიქის პირზე შაქრის წვრილი ზოლი მიიღოთ. გაიმეორეთ 6 ჭიქის შემთხვევაში.

2.დარჩენილი ფორთოხლის ლიქიორი და წვენი გაანაწილეთ 6 წინასწარ გამზადებულ ჭიქაში. შეავსეთ შამპანურით. მიირთვით მომზადებისთანავე.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: