რეცეპტის ინგრედიენტები
1⁄4 ჭიქა ფორთოხლის ლიქიორი
2 ს/კ თეთრი შაქარი
1 ჭიქა ფორთოხლის წვენი
1 ბოთლი მშრალი შამპანური (750 მლ)
რეცეპტის მომზადების საფეხურები:
1.ფორთოხლის ლიქიორი(სასურველია Grand Marnier) ფრიალა თასზე დაასხით, ხოლო შაქარი ლამბაქზე დაყარეთ. ჭიქის კიდეები ჯერ ფორთოხლის ლიქიორში და შემდეგ შაქარში ისე ჩაყავით, რომ ჭიქის პირზე შაქრის წვრილი ზოლი მიიღოთ. გაიმეორეთ 6 ჭიქის შემთხვევაში.
2.დარჩენილი ფორთოხლის ლიქიორი და წვენი გაანაწილეთ 6 წინასწარ გამზადებულ ჭიქაში. შეავსეთ შამპანურით. მიირთვით მომზადებისთანავე.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: