შემადგენლობა:
- 2/3 ს.კ საფუარი2
- 3/4 ჭიქა ფქვილი
- 4 ს.კ შაქარი
- 1/2 ს.კ მარილი
- 1/3 ჭიქა გამდნარი კარაქი
- 2 ც კვერცხი
- 1-1/2 ჭიქა თბილი რძე2ს.კ ვანილის ექსტრაქტი
მომზადების წესი:
ჯამში ავთქვიფოთ კვერცხის ცილა
რძეში ჩავყაროთ საფუარი, შაქარი, ვანილის ექსტრაქტი და კვერცხის გულებთან ერთად ავურიოთ კარგად.
მიღებული მასა შევურიოთ ფქვილს და მიქსერით ავურიოთ კარგად სანამ არ მივიღებთ თხელ მასას.
ამის შემდგომ, უკვე ათქვეფილი კვერცხის ცილა შევურიოთ ჩვენს მთავარ მასას და ავთქვიფოთ კარგად.
მიღებული მასა ჩავასხათ ვაფლის საცხობში და გამოვაცხოთ.
რეკომენდებულია მიღებული მასის მაცივარში შედგმა და მეორე დილით გამოცხობა.
იხილეთ ვიდეო:
რეკომენდებული ტექნიკა: