რეცეპტის ინგრედიენტები

500   გრამი ორაგულის ფილე

გემოვნებით მარილი

12  ჭიქა თეთრი მშრალი ღვინო

12  ჭიქა წყალი

1   თავი მწვანე ხახვი

ცოტაოდენი კამა

ოხრახუში

ახლად დაფქული შავი პილპილი

ლიმონის ნაჭრები


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.ორაგულის ფილეს ცოტაოდენი მარილი მოაყარეთ. ღრმა ტაფაში მოათავსეთ ღვინო, წყალი, კამა, ოხრახუში და თხლად დაჭრილი მწვანე ხახვი (ან ჩვეულებრივი ხახვი) და საშუალო ტემპერატურაზე წამოადუღეთ.

2.მოათავსეთ ორაგულის ფილე ტაფაზე და დააფარეთ.

3.ხარშეთ 5–10 წუთით. ხარშვის დრო დამოკიდებულია ფილეს სისქეზე.

4.თეფშზე გადმოიტანეთ, მოაყარეთ შავი პილპილი და მიირთვით ლიმონის ნაჭრებთან ერთად.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან:

დაკავშირებული პროდუქტები
350  / თვეში 19₾-დან
24  / თვეში 1₾-დან
აქცია
320  / თვეში 18₾-დან
24  / თვეში 1₾-დან
აქცია
175  / თვეში 10₾-დან
22  / თვეში 1₾-დან
აქცია
128  / თვეში 7₾-დან
24  / თვეში 1₾-დან
27  / თვეში 2₾-დან