რეცეპტის ინგრედიენტები
500 გრამი წითელი მწარე წიწაკა
500 გრამი წითელი ბულგარული წიწაკა
200 გრამი ოხრახუში
150 გრამი ნიახურის ფოთლები
150 გრამი რეჰანი
400 გრამი ნიორი
3 ს/კ უცხო სუნელი
3 ს/კ ქინძის სუნელი
3 ს/კ ყვითელი ყვავილი
2 ს/კ კამის სუნელი
50 გრამი მარილი, ან გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.წიწაკა და მწვანილები კარგად გარეცხეთ და ბოლომდე გააშრეთ.
2.მწარე წიწაკა და ბულგარული შუაზე გაჭერით და მოაშორეთ თესლი. გამოიყენეთ ხელთათმანები.
3.გაარჩიეთ ნიორი.
4.ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ წიწაკები, ნიორი, ოხრახუში, ნიახური და რეჰანი.
5.გადაიტანეთ დიდ თასში და დაუმატეთ სანელებლები და მარილი.
6.გატარებული ინგრედიენტები ხელით კარგად აურიეთ. აუცილებლად გამოიყენეთ ხელთათმანები.
7.მიირთვით ხორცთან ან სხვა კერძთან ერთად.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: