რეცეპტის ინგრედიენტები

500   გრამი წითელი მწარე წიწაკა

500   გრამი წითელი ბულგარული წიწაკა

200   გრამი ოხრახუში

150   გრამი ნიახურის ფოთლები

150   გრამი რეჰანი

400   გრამი ნიორი

3   ს/კ უცხო სუნელი

3   ს/კ ქინძის სუნელი

3   ს/კ ყვითელი ყვავილი

2   ს/კ კამის სუნელი

50   გრამი მარილი, ან გემოვნებით


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.წიწაკა და მწვანილები კარგად გარეცხეთ და ბოლომდე გააშრეთ.

2.მწარე წიწაკა და ბულგარული შუაზე გაჭერით და მოაშორეთ თესლი. გამოიყენეთ ხელთათმანები.

3.გაარჩიეთ ნიორი.

4.ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ წიწაკები, ნიორი, ოხრახუში, ნიახური და რეჰანი.

5.გადაიტანეთ დიდ თასში და დაუმატეთ სანელებლები და მარილი.

6.გატარებული ინგრედიენტები ხელით კარგად აურიეთ. აუცილებლად გამოიყენეთ ხელთათმანები.

7.მიირთვით ხორცთან ან სხვა კერძთან ერთად.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან:

დაკავშირებული პროდუქტები
56  / თვეში 3₾-დან