რეცეპტის ინგრედიენტები
1 ჭიქა თეთრი მშრალი ღვინო
1⁄3 ჭიქა თეთრი შაქარი
2 ჭიქა დაჭრილი მარწყვი
1 ჭიქა ფორთოხლის წვენი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.პატარა ქვაბში აურიეთ ღვინო და შაქარი და აადუღეთ. ადუღეთ 5 წუთით, შემდეგ გადმოდგით გაზქურიდან და გააგრილეთ.
2.მარწყვი და ღვინის ნაზავი ბლენდერში გადაიტანეთ. თქვიფეთ ძალიან გლუვი მასის მიღებამდე და შემდეგ შეურიეთ ფორთოხლის წვენი. მირთმევამდე 3 საათით გააგრილეთ.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: