რეცეპტის ინგრედიენტები
600 გრ. მარწყვი
200 გრ. შაქარი
21⁄2 ლიტრი მდუღარე წყალი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები:
1.გარეცხეთ მარწყვი, გაარჩიეთ და წინასწარ გასტერილებულ სამლიტრიან ქილაში ჩაყარეთ.
2.ქილას მდუღარე წყალი დაასხით, დააფარეთ ხუფი და გააჩერეთ 15 წუთით.
3.ქილიდან მხოლოდ წვენი დიდ ქვაბში გადაასხით და წამოადუღეთ. როცა ადუღდება დაუმატეთ 200 გრ (1 ჭიქა) შაქარი და ურიეთ შაქრის გადნობამდე.
4.მიღებული სიროფი ისევ მარწყვიან ქილაში ჩაასხით და მოხუფეთ. შეფუთეთ და დატოვეთ მთელი ღამით.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: