რეცეპტის ინგრედიენტები

600   გრ. მარწყვი

200   გრ. შაქარი

212  ლიტრი მდუღარე წყალი


რეცეპტის მომზადების საფეხურები:

1.გარეცხეთ მარწყვი, გაარჩიეთ და წინასწარ გასტერილებულ სამლიტრიან ქილაში ჩაყარეთ.

2.ქილას მდუღარე წყალი დაასხით, დააფარეთ ხუფი და გააჩერეთ 15 წუთით.

3.ქილიდან მხოლოდ წვენი დიდ ქვაბში გადაასხით და წამოადუღეთ. როცა ადუღდება დაუმატეთ 200 გრ (1 ჭიქა) შაქარი და ურიეთ შაქრის გადნობამდე.

4.მიღებული სიროფი ისევ მარწყვიან ქილაში ჩაასხით და მოხუფეთ. შეფუთეთ და დატოვეთ მთელი ღამით.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან:

დაკავშირებული პროდუქტები