რეცეპტის ინგრედიენტები
3 კგ. წითელი ბულგარული
2 კგ. მწვანე ბულგარული
5 კგ. პომიდორი
კგ. სტაფილო
1 კგ. ხახვი
200 გრამი ნიორი
700 მლ. ზეთი
1 კონა ოხრახუში
1 კონა ქინძი
გემოვნებით მარილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.დაჭერით ყველა ინგრედიენტი, გარდა პომიდვრისა.
2.მოთუშეთ ხახვი ზეთში.
3.ცალკე მოადუღეთ პომიდორი და შემდეგ ჩაუმატეთ დაჭილი ინგრედიენტები, ხახვი. მოაყარეთ მარილი და ადუღეთ კიდევ 20 წუთი.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: