რეცეპტის ინგრედიენტები

1   კგ. კურდღლის ხორცი

300   გრამი პამიდორი

100   გრამი წითელი ბულგარული წიწაკა

30   გრამი ტომატი

100   გრამი მწვანე ბულგარული წიწაკა

100   გრამი ხახვი

15   გრამი ნიორი

2   ცალი მწვანე წიწაკა

30   გრამი ქინძი

20   გრამი მარილი

100   გრამი ზეთი

50   გრამი კარაქი

1   ჭიქა წყალი


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.კურდღელი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად.

2.ტაფაზე დავასხათ ზეთი, კარაქი და დავაწყოთ კურდღლის ნაჭრები. შევწვათ მსუბუქად, ორივე მხრიდან და დავამატოთ საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი ბოსტნეული. დავამატოთ ქინძი, გახეხილი ნიორი, მწვანე წიწაკა და მარილი გემოვნებით. დავახუროთ სახურავი, ჩავშუშოთ ბოსტნეული სანამ არ ჩარბილდება და წვენს არ გამოუშვებს.

3.დავამატოთ ერთი კოვზი ტომატი, ერთი ჭიქა წყალი და წამოვადუღოთ მომზადებული მასა. როცა წამოდუღდება, გადმოვდგათ და გადმოვიტანოთ სასურველ ჭურჭელში.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან:

დაკავშირებული პროდუქტები
350  / თვეში 19₾-დან
24  / თვეში 1₾-დან
აქცია
320  / თვეში 18₾-დან
24  / თვეში 1₾-დან
აქცია
175  / თვეში 10₾-დან
22  / თვეში 1₾-დან
აქცია
128  / თვეში 7₾-დან
24  / თვეში 1₾-დან
27  / თვეში 2₾-დან