რეცეპტის ინგრედიენტები
1 კგ. კურდღლის ხორცი
300 გრამი პამიდორი
100 გრამი წითელი ბულგარული წიწაკა
30 გრამი ტომატი
100 გრამი მწვანე ბულგარული წიწაკა
100 გრამი ხახვი
15 გრამი ნიორი
2 ცალი მწვანე წიწაკა
30 გრამი ქინძი
20 გრამი მარილი
100 გრამი ზეთი
50 გრამი კარაქი
1 ჭიქა წყალი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.კურდღელი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად.
2.ტაფაზე დავასხათ ზეთი, კარაქი და დავაწყოთ კურდღლის ნაჭრები. შევწვათ მსუბუქად, ორივე მხრიდან და დავამატოთ საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი ბოსტნეული. დავამატოთ ქინძი, გახეხილი ნიორი, მწვანე წიწაკა და მარილი გემოვნებით. დავახუროთ სახურავი, ჩავშუშოთ ბოსტნეული სანამ არ ჩარბილდება და წვენს არ გამოუშვებს.
3.დავამატოთ ერთი კოვზი ტომატი, ერთი ჭიქა წყალი და წამოვადუღოთ მომზადებული მასა. როცა წამოდუღდება, გადმოვდგათ და გადმოვიტანოთ სასურველ ჭურჭელში.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: