რეცეპტის ინგრედიენტები
100 გრამი გაუფრცქვნელი უმი კრევეტები
2 ს/კ ზეითუნის ზეთი
1 ჩ/კ მარილი, გაყოფილი
3⁄4 ჩ/კ შავი პილპილი, გაყოფილი
1 ცალი ვარდისფერი ბოლოკი
100 გრამი ფრანგული ბოლოკი
4 ცალი მწვანე ხახვი
1⁄2 ჭიქა კამის ბოლქვი
1⁄4 ჭიქა ახალი ფორთოხლის წვენი
1 ჩ/კ თაფლი
2 ს/კ მაიონეზი
1⁄4 დაჭრილი ახალი პიტნა
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.გაფრცქვენით და მოაცილეთ ზედმეტი შავი ნაწილები კრევეტებს, გაამშრალეთ. თუშეთ თუჯის გრილიან ტაფაზე, საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე 4 წუთით.
2.აურიეთ კრევეტები, ზეითუნის ზეთი, ½ ჩაის კოვზი მარილი, ½ ჩაის კოვზი ახლადდაფქული პილპილი, და მომდევნო 4 ინგრედიენტი: ოთხად გაყოფილი და თხლად დაჭრილი ვარდისფერი ბოლოკი, თხლად დაჭრილი ფრანგული ბოლოკი, დაჭრილი მწვანე ხახვი, დაჭრილი კამის ბოლქვი დიდ თასში.
3.აურიეთ ერთად ფორთოხლის წვენი და მომდევნი 3 ინგრედიენტი და დარჩენილი ½ ჩაის კოვზი მარილი და ¼ ჩაის კოვზი პილპილი. მოასხით კრევეტების ნაზავს და აურიეთ. მორთეთ პიტნის ფითლებით, მიირთვით გრილი.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: