რეცეპტის ინგრედიენტები

200   გრამი კალაბაში

1   ჩ/ჭ ფქვილი

2   ს/კ ბრინჯის ფანტელი

12  ჩ/კ დაფქული წითელი წიწაკა

14  ჩ/კ დაფქული კურკუმა

12  პატარა კონა ქინძი

მწიკვი საცხობი სოდა

გემოვნებით მარილი

საჭიროებისამებრ ზეთი


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.გათალეთ და გახეხეთ კალაბაში.

2.ზეთის გარდა ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ ჯამში. დაამატეთ ცოტაოდენი წყალი და კარგად შეურიეთ (ფქვილი არ უნდა დაკურკუშდეს).

3.გააცხელეთ ზეთი ღრმა ტაფაში (ზეთი უნდა ფარავდეს პაკორას გუნდებს), კალაბაშის მიღებული მასა ამოიღეთ კოვზით და მოათავსეთ საშუალოდ გაცხელებულ ზეთში. პაკორა მზადაა როგორც კი ოქროსფერ შეფერილობას მიიღებს.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან:

დაკავშირებული პროდუქტები
350  / თვეში 19₾-დან
24  / თვეში 1₾-დან
აქცია
320  / თვეში 18₾-დან
24  / თვეში 1₾-დან
აქცია
175  / თვეში 10₾-დან
22  / თვეში 1₾-დან
აქცია
128  / თვეში 7₾-დან
24  / თვეში 1₾-დან
27  / თვეში 2₾-დან