რეცეპტის ინგრედიენტები
300 გრამი გოგრა
20 გრამი ნიორი
50 გრამი ქინძი
30 გრამი ხახვი
200 გრამი წყალი
10 გრამი დაფნის ფოთოლი
მარილი გემოვნებით
პილპილი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.დაჭერით გოგრა პატარა ნაჭრებად, დაასხით წყალი და მოხარშეთ. ხარშვისას ჩაუმატეთ დაჭრილი ხახვი, ქინძი, დანაყილი ნიორი და დაფნის ფოთოლი. ხარშეთ ეს ყველაფერი ერთად.
2.მოათავსეთ მოხარშული გოგრის გული ბლენდერში, ჩაუმატეთ მარილი, პილპილი და დააბლენდერეთ. მიღებული ერთგვაროვანი მასა გადმოიღეთ ღრმა თეფშზე და გემრიელად მიირთვით!
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: