რეცეპტის ინგრედიენტები
4 ცალი ქათმის გულ-მკერდი
55 გრამი კარაქი/მარგარინი
1 ს/კ გამხმარი რეჰანი
1⁄4 ჩ/კ ნივრის ფხვნილი
3⁄4 ჩ/კ მარილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.გააცხელეთ ღუმელი 175C გრადუსამდე.
2.დაალაგეთ ქათმის გულ-მკერდი (ძვლებით და კანით) მცირედად ცხიმწასმულ(კარაქი/მარგარინი) ტაფაზე ან საცხობ ლანგარზე. გაადნეთ დარჩენილი კარაქი, შეურიეთ გამხმარი ბაზილიკი, ნივრის ფხვნილი, მარილი და მოაცხეთ ქათამს. სურვილისამებრ მოაყარეთ ცოტაოდენი დაფქული შავი წიწაკა.
3.შედგით ღუმელში და აცხვეთ 60-75 წუთის განმავლობაში.
4.შენიშვნა: თუ ნივრის ფხვნილი არ მოგეპოვებათ, დააქუცმაცეთ 1-2 კბილი ნიორი, მოაყარეთ გრანულირებული მარილი და გააჩეეთ 10-20 წუთით.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: