რეცეპტის ინგრედიენტები

4   ცალი ქათმის გულ-მკერდი

55   გრამი კარაქი/მარგარინი

1   ს/კ გამხმარი რეჰანი

14  ჩ/კ ნივრის ფხვნილი

34  ჩ/კ მარილი


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.გააცხელეთ ღუმელი 175C გრადუსამდე.

2.დაალაგეთ ქათმის გულ-მკერდი (ძვლებით და კანით) მცირედად ცხიმწასმულ(კარაქი/მარგარინი) ტაფაზე ან საცხობ ლანგარზე. გაადნეთ დარჩენილი კარაქი, შეურიეთ გამხმარი ბაზილიკი, ნივრის ფხვნილი, მარილი და მოაცხეთ ქათამს. სურვილისამებრ მოაყარეთ ცოტაოდენი დაფქული შავი წიწაკა.

3.შედგით ღუმელში და აცხვეთ 60-75 წუთის განმავლობაში.

4.შენიშვნა: თუ ნივრის ფხვნილი არ მოგეპოვებათ, დააქუცმაცეთ 1-2 კბილი ნიორი, მოაყარეთ გრანულირებული მარილი და გააჩეეთ 10-20 წუთით.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: