რეცეპტის ინგრედიენტები

3   კგ. წითელი ბულგარული წიწაკა

3   კგ. მწვანე ბულგარული წიწაკა

100   გრამი მწვანე წიწაკა (მწარე)

5   თავი ნიორი (დაჭრილი)

2   ჩ/ჭ ზეთი

2   ჩ/ჭ შაქარი

2   ჩ/ჭ ძმარი

5   ცალი დაფნის ფოთოლი

800   გრამი ტომატ-პასტა

800   გრამი წყალი


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.ავადუღოთ ზეთი, ძმარი, შაქარი, წყალი და ტომატ-პასტა ერთად. როდესაც ადუღდება, შიგნით ჩავყაროთ ყველა ზემოთ ჩამოთვლილი ინგრედიენტი (ყველაფერი დაჭრილი) და კიდევ ვადუღოთ ნახევარი საათი.

2.ბოლოს ვუქნათ მარილი და გადავიტანოთ "რეზბიან" ქილებში.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან:

დაკავშირებული პროდუქტები
56  / თვეში 3₾-დან