რეცეპტის ინგრედიენტები
3 კგ. წითელი ბულგარული წიწაკა
3 კგ. მწვანე ბულგარული წიწაკა
100 გრამი მწვანე წიწაკა (მწარე)
5 თავი ნიორი (დაჭრილი)
2 ჩ/ჭ ზეთი
2 ჩ/ჭ შაქარი
2 ჩ/ჭ ძმარი
5 ცალი დაფნის ფოთოლი
800 გრამი ტომატ-პასტა
800 გრამი წყალი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.ავადუღოთ ზეთი, ძმარი, შაქარი, წყალი და ტომატ-პასტა ერთად. როდესაც ადუღდება, შიგნით ჩავყაროთ ყველა ზემოთ ჩამოთვლილი ინგრედიენტი (ყველაფერი დაჭრილი) და კიდევ ვადუღოთ ნახევარი საათი.
2.ბოლოს ვუქნათ მარილი და გადავიტანოთ "რეზბიან" ქილებში.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: