რეცეპტის ინგრედიენტები
ზეითუნის ზეთი
1 კბილი დაკეპილი ნიორი
1⁄2 ჭიქა დაჭრილი წითელი ხახვი
1⁄4 ჭიქა მშრალი წითელი ღვინო
900 გრამი ქათმის ბულიონი
1 ჭიქა პატარა მაკარონი
მარილი
ახლად დაფქული შავი პილპილი
2 ჭიქა ბროკოლის ყვავილები
11⁄2 ჭიქა გახეხილი ჩედარი
1⁄4 ჭიქა დაჭრილი ოხრახუში
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.საშუალო ტემპერატურაზე დიდ ქვაბში გააცხელეთ 1 ს/კ ზეითუნის ზეთი და ნიორი 3 წუთით მოთუშეთ. დაუმატეთ ხახვი და ღვინო, ადუღეთ 5 წუთით. დაუმატეთ ბულიონი, მაკარონი და შეაზავეთ 1 ჩ/კ მარილითა და ½ ჩ/კ შავი პილპილით. ადუღეთ მაკარონის მოხარშვამდე.
2.მირთმევამდე დაუმატეთ ბროკოლი, ჩედარი და ოხრახუში. ხარშეთ ბრკოლის დარბილებამდე და ყველის დადნობამდე, დაახლოებით 1 წუთით.
3.მორთეთ ოხრახუშით და მიირთვით მომზადებისთანავე.
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: