რეცეპტის ინგრედიენტები

4   ცალი პიცის ცომი

250   გრამი გახეხილი მოცარელა

125   გრამი შავი ზეთისხილი

1   თავი წითელი ხახვი

ახალი მწვანილი

200   მლ. პომიდვრის საწებელი

450   გრამი პომიდორი

2   ცალი ყვითელი ბულგარული

2   ს/კ ზეითუნის ზეთი


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 200 C-ზე.

2.პიცის ცომი საცხობ ლანგრებზე გააბრტყელეთ და თითოეულ მათგანს მოუსვით პომიდვრის საწებელი. მოაყარეთ მოცარელა, მოალაგეთ დაჭრილი პომიდორი და ზეთისხილი, დაჭრილი ბულგარული და წვრილად დაჭრილი ხახვი. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით და მოასხურეთ ზეითუნის ზეთი.

3.დაჭერით მწვანილი და მოაყარეთ პიცას. აცხვეთ 15-20 წუთით, ყველის დადნობამდე და ძირის დაბრაწვამდე.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: