რეცეპტის ინგრედიენტები
700 გრამი საქონლის სტეიკი
230 გრამი ახალი სოკო
2 ცალი საშუალო ხახვი
1 კბილი ნიორი
1⁄4 ჭიქა კარაქი
11⁄2 ჭიქა საქონლის ბულიონი
1⁄2 ჩ/კ მარილი
1 ჩ/კ ვორჩესტერის სოუსი
1⁄4 ჭიქა ფქვილი
11⁄2 ჭიქა არაჟანი
3 ჭიქა მოხარშული ატრია
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1.საქონლის ხორცი 4 სმ სიგრძის და 1 სმ სისქის ზოლებად დაჭერით.
2.ტაფაზე კარაქში საშუალო ტემპერატურაზე თუშეთ დაჭრილი სოკო, თხლად დაჭრილი ხახვი და წვრილად დაჭრილი ნიორი. ურიეთ დროდადრო, ხახვის დარბილებამდე. გადმოიღეთ ტაფიდან.
3.საქონლის ხორცი ამავე ტაფაზე დაბრაწვამდე წვით. შეურიეთ 1 ჭიქა ბულიონი, მარილი და ვორჩესტერის სოუსი. აადუღეთ და შეამცირეთ ტემერატურა. დააფარეთ და ადუღეთ 15 წუთით.
4.დარჩენილი ½ ჭიქა ბულიონი ფქვილში ჩაასხით და შეურიეთ საქონლის ხორცს. დაუმატეთ ხახვისა და სოკოს ნაზავი. აადუღეთ და მუდმივად ურიეთ. ადუღეთ 1 წუთით. შეურიეთ არაჟანი და სანამ ადუღდება გამორთეთ.
5.მირთმევის წესი: თეფშზე მოალაგეთ მოხარშული ატრია და ზემოდან დაადეთ ხორცის ნაზავი. გემრიელად მიირთვით!
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: