რეცეპტის ინგრედიენტები

1   ცალი ბატი

112  კგ. კომბოსტო

2   ჩ/კ ერბო

მარილი გემოვნებით


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.საშუალო ზომის ბატი კარგად გავწმინდოთ, გავტრუსოთ, გამოვშიგნოთ, გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარილი და დავდოთ ტაფაზე. გვერდზე მოვუწყოთ წვრილად დაჭრილი კომბოსტო. კომბოსტოზე მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ბატის გულ-ღვიძლი და თავისევე ქონის ნაჭრები.

2.შევდგათ წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში. თუ ბატი მსუქანია, ერბო არ სჭირდება, წიაანღმდეგ შემთხვევაში უნდა დავუმატოთ 1-2 კოვზი. ღუმელში ბატს უნდა დავუმატოთ პირველად ½ ჭიქა წყალი, შემდეგ კი მოვასხათ თავისივე წვენი.

3.როდესაც ბატი კარგად შეიწვება, დავჭრათ დიდ თეფშზე ერთ მხარეს, მეორე მხარეს შემოვუწყოთ მოშუშული კომბოსტო. დამატებითი გარნირის სახით შეიძლება სუფრაზე მჟავე კიტრი ან სხვა რაიმე პიკული მივიტანოთ.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან:

დაკავშირებული პროდუქტები
299  239  / თვეში 13₾-დან
დანაზოგი: 60 ₾
249  199  / თვეში 11₾-დან
დანაზოგი: 50 ₾
411  329  / თვეში 18₾-დან
დანაზოგი: 82 ₾
1211  1069  / თვეში 59₾-დან
დანაზოგი: 142 ₾
474  379  / თვეში 21₾-დან
დანაზოგი: 95 ₾
349  279  / თვეში 16₾-დან
დანაზოგი: 70 ₾
1136  999  / თვეში 56₾-დან
დანაზოგი: 137 ₾
160  / თვეში 9₾-დან