რეცეპტის ინგრედიენტები
1 კგ. ბადრიჯანი
3 ცალი ბულაგრული წიწაკა
5 ცალი პამიდორი
2 თავი ხახვი
5 ს/კ ზეთი
ოხრახუში ან კამა
მარილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები:
1.მთლიანი ბადრიჯანი შევწვათღუმელში, გავაციოთ, გავაცალოთ კანი და დავჭრათ კუბიკებად. ბულგარულ წიწაკას გამოვაცალოთ თესლი და დავჭრათ კუბიკებად.
2.პამიდორი დავჭრათ ნაჭრებად და დავაწყოთ თეფშზე. ერთმანეთს შევურიოთ ბადრიჯანი, პამიდორი, დაჭრილი ხახვი, მოვაყაროთ მარილი და დავასხათ ზეთი. მომზადებულ მასას ზემოდან დავაწყოთ პამიდვრის ნაჭრები და მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანილი. გემრიელად მიირთვით!
საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: