ჯამიანი მიქსერი ARSHIA HM116-1983

ჯამიანი მიქსერი ARSHIA HM116-1983iMart.ge
15874
მარაგი ამოწურულია
ონლაინ განვადება


მიწოდების პირობები
ჩვენი უპირატესობები
  • როგორ შევიძინოთ?

დეტალური აღწერა

ძირითადი მახასიათებლები

ტიპი: ხელის, სტაციონალური(ჯამით)

სიმძლავრე (ვტ) : 500 ვატი

ჯამის მოცულობა (ლ): 3.6 ლ

სიჩქარეების რაოდენობა: 12

კორპუსის მასალა: უჟანგავი ფოლადი, პლასტმასი

ჯამის მასალა: უჟანგავი ფოლადი

კომპლეკტაცია: ჯამის მოცულობა მშრალ პროდუქტებზე: 1.8 კგ

მახასიათებლები: ბრუნვადი ჯამი, საცმების ამოვარდნისგან დაცვა, მოხსნადი მიქსერი (სტაციონარული

ფერი: შავი

დამატებითი ინფორმაცია

საჩუქრის სახით შეფუთვა: უფასო

მიტანა: უფასო თბილისში

გარანტია: 2 წელი

სტატიები

რეცეპტის ინგრედიენტები 1   ჭიქა ცხელი წყალი (დაახლ. 45°C) 1   ჩ/კ მშრალი, აქტიური საფუარი 1⁄2  ჩ/კ თაფლი 21⁄4  ჭიქა ფქვილი 1   ჩ/კ ზღვის მარილი რეცეპტის მომზადების საფეხურები 1.მიქსერს მოარგეთ ცომის მოსაზელი კაუჭი და ერთმანეთში აურიეთ წყალი, საფუარი და თაფლი. გააჩერეთ 8 წუთის მანძილზე, სანამ...
რეცეპტის ინგრედიენტები 6   ცალი კვერცხი 1   ჭიქა რძე 1   ჭიქა ფქვილი 1⁄2  ჩ/კ მარილი 3   ს/კ კარაქი რეცეპტის მომზადების საფეხურები 1.დიდ თასში, მიქსერით ერთმანეთში ათქვიფეთ კვერცხი, ფქვილი, რძე და მარილი, ნაზი და ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. 2.გაადნეთ კარაქი და წაუსვით გამოსაცხობ ფორმას....
რეცეპტის ინგრედიენტები 1⁄2  ჭიქა ფქვილი 11⁄2  ჩ/კ გამაფხვიერებელი 1⁄4  ჩ/კ მარილი 1   ცალი დიდი კვერცხი 4   ს/კ შაქარი 1⁄2  ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი 2   ჭიქა ხაჭო მცენარეული ზეთი შაქრის პუდრა რეცეპტის მომზადების საფეხურები 1.პატარა თასში აურიეთ ფქვილი, გამაფხვიერებელი და მარილი....

შეფასებები

კომენტარეები ვერ მოიძებნა

შეაფასე
მსგავსი პროდუქცია
536  429  / თვეში 24₾-დან
დანაზოგი: 107 ₾
324  259  / თვეში 14₾-დან
დანაზოგი: 65 ₾
302  224  / თვეში 12₾-დან
დანაზოგი: 78 ₾
306  245  / თვეში 14₾-დან
დანაზოგი: 61 ₾
356  264  / თვეში 15₾-დან
დანაზოგი: 92 ₾
სწრაფი და უსაფრთხო მიწოდება

ჩვენი კომპანიის მიწოდების სერვისი მოიცავს მთელ საქართველოს

ხარისხის გარანტია

საიტზე განთავსებულია მხოლოდ ის პროდუქცია, რომლის ხარისხშიც დარწმუნებულები ვართ

შეუკვეთე მარტივად

ისარგებლე მოქნილი გადახდის ფორმებით