წვენსაწური თანამედროვე სამზარეულოს შეუცვლელი ელემენტია. მათი კლასიფიკაცია და გამოყენების მეთოდები საკმაოდ განსხვავებული და ვრცელია. ისინი იყოფა არა მხოლოდ გარე მახასიათებლებით ან სხეულის მასალებით, არამედ უფრო არსებითი კრიტერიუმებით. ეს მაჩვენებლები მოიცავს ოპერაციის სფეროს, სხვადასხვა ხილთან მუშაობის უნარს, მოქმედების პრინციპს და სხვა.

წვენსაწურების სახეობები

პირველ რიგში, პროდუქტები იყოფა პროფესიონალურ და საშინაო პროდუქტად. პირველი ტიპი პოპულარულია რესტორნების და საზოგადოებრივი დაწესებულებების სამზარეულოებში. მეორე არის სამოყვარულო გამოყენებისთვის. ოპერაციის პრინციპი ასევე შეიძლება მიეკუთვნებოდეს იმავე მაჩვენებელს - სახელმძღვანელო, მექანიკური ან ელექტრო. პროფესიონალური მუშაობისთვის, ეს არის ბოლო ტიპი, რომელიც შესაფერისია, რადგან ის ასრულებს მოცემულ სამუშაოს სწრაფად, ეფექტურად და დამატებითი ძალისხმევის გარეშე. მას შეუძლია დაწუროს ნებისმიერი კენკრა, ხილი და ბოსტნეული. მისი ეფექტურობა მნიშვნელოვნად აღემატება ყველა სხვა ტიპს, რის გამოც ინგრედიენტებისგან მიღებული წვენის პროცენტი გაცილებით მაღალია.

მოწყობილობის ყველა სახეობა შეიძლება დაიყოს სამ მთავარ ტიპად:

ციტრუსის პრესი. ეს არის უაღრესად სპეციალიზებული ტიპი, რომელიც გამოიყენება ექსკლუზიურად ციტრუსის ხილის - ფორთოხლის, მანდარინის, გრეიფრუტის დასამუშავებლად. მას აქვს სპეციალური დახრილი დანა. მომხმარებელს არ სჭირდება ბევრი ძალა, რადგან ნაყოფი საკმარისად რბილია და წვენი ადვილად იწურება  მათგან.

ცენტრიდანული წვენსაწური (ცენტრიფუგა). ისინი განკუთვნილია ბოსტნეულის და ხილის დაჭრისთვის. დიზაინი მოიცავს გამანადგურებელ დანებს, მაქსიმალური სიჩქარით 3600 rpm– მდე. ყველა ინგრედიენტი ჯერ იჭრება მოწყობილობაში, შემდეგ კი, ცენტრიდანული ძალის გამო, წვენი მიიღება მათგან.

აუგერის წვენსაწური. ეს არის ბიუჯეტის ვარიანტი და ეხება სახელმძღვანელო მოდელებს. აგერი პრესაა, ასე ვთქვათ. მანქანა მუშაობს მომხმარებლის ფიზიკური ძალისხმევით, წვენი გამოდის პროდუქტიდან და ჩადის ჭიქაში. 

შერჩევის რჩევები

ღირებულება ასევე იქნება დამოკიდებული აპარატის ფუნქციონირებასა და შესაძლებლობებზე, ამიტომ რეკომენდებულია, რომ მომხმარებელმა ჯერ წაიკითხოს მიმოხილვები ინტერნეტში, შეაფასოს ყველა პარამეტრი და შემდეგ წავიდეს საყიდლებზე. ნორმალური ტექნიკის შესარჩევად, გირჩევთ ყურადღება გაამახვილოთ რამდენიმე პარამეტრზე - სიმძლავრეზე, ნარჩენებისა და წვენის სხვადასხვა ავზების არსებობაზე, ჭურჭლის კვების ინგრედიენტებზე, კორექტირებაზე, მუშაობის ხანგრძლივობაზე და სხვა აქსესუარებზე.

 

 

 

 

wvensawuri Tanamedrove samzareulos Seucvleli elementia. maTi klasifikacia da gamoyenebis meTodebi sakmaod gansxvavebuli da vrcelia. isini iyofa ara mxolod gare maxasiaTeblebiT an sxeulis masalebiT, aramed ufro arsebiTi kriteriumebiT. es maCveneblebi moicavs operaciis sferos, sxvadasxva xilTan muSaobis unars, moqmedebis princips da sxva.
wvensawurebis saxeobebi
pirvel rigSi, produqtebi iyofa profesionalur da saSinao produqtad. pirveli tipi popularulia restornebis da sazogadoebrivi dawesebulebebis samzareuloebSi. meore aris samoyvarulo gamoyenebisTvis. operaciis principi aseve SeiZleba miekuTvnebodes imave maCvenebels - saxelmZRvanelo, meqanikuri an eleqtro. profesionaluri muSaobisTvis, es aris bolo tipi, romelic Sesaferisia, radgan is asrulebs mocemul samuSaos swrafad, efeqturad da damatebiTi Zalisxmevis gareSe. mas SeuZlia dawuros nebismieri kenkra, xili da bostneuli. misi efeqturoba mniSvnelovnad aRemateba yvela sxva tips, ris gamoc ingredientebisgan miRebuli wvenis procenti gacilebiT maRalia.
mowyobilobis yvela saxeoba SeiZleba daiyos sam mTavar tipad:
citrusis presi. es aris uaRresad specializebuli tipi, romelic gamoiyeneba eqskluziurad citrusis xilis - forToxlis, mandarinis, greifrutis dasamuSaveblad. mas aqvs specialuri daxrili dana. momxmarebels ar sWirdeba bevri Zala, radgan nayofi sakmarisad rbilia da wveni advilad iwureba  maTgan.
centridanuli wvensawuri (centrifuga). isini gankuTvnilia bostneulis da xilis daWrisTvis. dizaini moicavs gamanadgurebel danebs, maqsimaluri siCqariT 3600 rpm– mde. yvela ingredienti jer iWreba mowyobilobaSi, Semdeg ki, centridanuli Zalis gamo, wveni miiReba maTgan.
augeris wvensawuri. es aris biujetis varianti da exeba saxelmZRvanelo modelebs. ageri presaa, ase vTqvaT. manqana muSaobs momxmareblis fizikuri ZalisxmeviT, wveni gamodis produqtidan da Cadis WiqaSi. 
SerCevis rCevebi
Rirebuleba aseve iqneba damokidebuli aparatis funqcionirebasa da SesaZleblobebze, amitom rekomendebulia, rom momxmarebelma jer waikiTxos mimoxilvebi internetSi, Seafasos yvela parametri da Semdeg wavides sayidlebze. normaluri teqnikis SesarCevad, girCevT yuradReba gaamaxviloT ramdenime parametrze - simZlavreze, narCenebisa da wvenis sxvadasxva avzebis arsebobaze, WurWlis kvebis ingredientebze, koreqtirebaze, muSaobis xangrZlivobaze da sxva aqsesuarebze.

შეთავაზებაშია: წვენსაწური SCARLETT JUICE EXTRACTOR (RED) MR-SC-JE50S49 1000 W ონლაინ განვადებით, გამოწერითა და ადგილზე მიწოდებით მთელი საქართველოს მასშტაბით. აღნიშნული წვენსაწური აპარატით შესაძლებელია მრავალი სახეობის ხილისა და ბოსტნეულისაგან წვენის დაწურვა.  აპარატის სიმძალვრე გახლავთ 1000 W,  მას აქვს 2 სიჩქარის რეჟიმი, აქვს იმპულსური რეჟიმი. წვენსაწურის  ტექნოლოგია უზრუნველყოფს სასარგებლო ნივთიერებების მაქსიმალურად გამოყოფას , მინიმალური ნარჩენებითა და რბილობით. SCARLETT -ის წვენსაწური გამოირჩევა ერგონომიული დიზაინითა და კომპაქტურობით. მისი დახმარებით,  ნატურალური წვენის დაწურვა წარმოადგენს უმარტივესი პროცესს. აღნიშნული წვენსაწური განსაკუთრებით გამოადგება მათ, ვინც ცხოვრების ჯანსაღ წესს მისდევს, ან სახლში პატარა ბავშვი ჰყავს.  
208 
+
მახასიათებლები:  ბრენდი: SCARLETT  მოდელი: SC-JE50S18 პროდუქტის ტიპი: წვენსაწური სიმძლავრე: 800 W სიჩქარის რეჟიმების რაოდენობა: 2 მთლიანი ბოსტნეულისა და ხილის ჩატვირთვის შესაძლებლობა: დიახ ფილტრის მასალა: უჟანგავი ფოლადი წვენის რეზერვუარი: 600 მლ რბილობის რეზერვუარი: 1000 მლ დაცვა: ავტომატური ჩაკეტვა არასწორად აწყობის შემთხვევაში მოჰყვება აქსესუარები: საწმენდი ფუნჯი კორპუსის მასალა: ლითონი ქაფის გამყოფი: დიახ სადენის სიგრძე: 1 მ ფერი: ნაცრისფერი
163 
+
შეთავაზებაშია: წვენსაწური SCARLETT JUICE EXTRACTOR (RED) MR-SC-JE50S60 200 W ონლაინ განვადებით, გამოწერითა და ადგილზე მიწოდებით მთელი საქართველოს მასშტაბით. აღნიშნული წვენსაწური აპარატით შესაძლებელია მრავალი სახეობის ხილისა და ბოსტნეულისაგან წვენის დაწურვა.  აპარატის სიმძალვრე გახლავთ 200 W,  მას აქვს 1 სიჩქარის რეჟიმი და რევერსული ფუნქცია. წვენსაწურის  ტექნოლოგია უზრუნველყოფს სასარგებლო ნივთიერებების მაქსიმალურად გამოყოფას , მინიმალური ნარჩენებითა და რბილობით. SCARLETT -ის წვენსაწური გამოირჩევა ერგონომიული დიზაინითა და კომპაქტურობით. მისი დახმარებით,  ნატურალური წვენის დაწურვა წარმოადგენს უმარტივესი პროცესს. აღნიშნული წვენსაწური განსაკუთრებით გამოადგება მათ, ვინც ცხოვრების ჯანსაღ წესს მისდევს, ან სახლში პატარა ბავშვი ჰყავს.
257 
მარაგი ამოწურულია
შეთავაზებაშია: ციტრუსის წვენსაწური SCARLETT JUICE EXTRACTOR MR-SC-JE50C07 25 W გამოწერითა და ადგილზე მიწოდებით მთელი საქართველოს მასშტაბით. აღნიშნული წვენსაწური აპარატით შესაძლებელია მრავალი სახეობის ციტრუსის დაწურვა.  აპარატის სიმძალვრე გახლავთ 25  W,  იმართება მექანიკურად. წვენსაწურის  ტექნოლოგია უზრუნველყოფს სასარგებლო ნივთიერებების მაქსიმალურად გამოყოფას.  SCARLETT -ის ციტრუსის წვენსაწური გამოირჩევა ერგონომიული დიზაინითა და კომპაქტურობით. მისი დახმარებით,  ნატურალური წვენის დაწურვა წარმოადგენს უმარტივესი პროცესს. აღნიშნული წვენსაწური განსაკუთრებით გამოადგება მათ, ვინც ცხოვრების ჯანსაღ წესს მისდევს, ან სახლში პატარა ბავშვი ჰყავს.
74 
მარაგი ამოწურულია
წვენსაწური SCARLETT JE50S15 (850W) განვადებით, გარანტიითა და ადგილზე მიწოდებით მთელი საქართველოს მასშტაბით. აღნიშნული მოდელის ტიპი გახლავთ ორ სიჩქარიანი წვენსაწური, რომლის სიმძლავრე 850 ვატია, რაც ხელს უწყობს მთლიანი ხილის შეუფერხებლად დამუშავებას. პროდუქტს შეუძლია ხილისა და ბოსტნეულის ჩატვირთვა, რაც დაზოგავს დროს, აქვს მაღალი ეფექტურობა და სიმძლავრე. მისი გამჭვირვალე სახურავი საშუალებას გაძლევთ უყუროთ პროცესს. ფერი გახლავთ წითელი.  SCARLETT-ის  პროდუქციის ხარისხი აღიარებულია ექსპერტების მიერ, გამოირჩევა ერგონომიული დიზაინით, საუკეთესო ფასითა და მომხმარებელთა სანდოობით.
188 
მარაგი ამოწურულია
ფასი

 – 

  • 70
  • 260
მარაგი
ბრენდი (1)
    ყველაფრის ჩვენება (40)
ტიპი
სიმძლავრე (ვტ)
სიჩქარეების რაოდენობა
ჭიქის მოცულობა (ლ)
მოცულობა რბილეულისთვის (ლ)
კორპუსი
დამატებითი მახასიათებლები
ფერი
    ყველაფრის ჩვენება (13)