რეცეპტის ინგრედიენტები

4   ცალი კალმახის ფილე

მარილი და პილპილი გემოვნებით

6   ს/კ სიმინდის ფქვილი

14  ჭიქა ფქვილი

1   ს/კ დაჭრილი ოხრახუში

14  ჭიქა ზეითუნის ზეთი

1   ს/კ კარაქი

ლიმონის ნაჭრები მისართმევად


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.თევზის ფილე მარილითა და პილპილით შეაზავეთ. დაბალ თასში აურიეთ სიმინდის ფქვილი, ფქვილი, დაჭრილი ოხრახუში და 1 ჩ/კ მარილი. კალმახის ფილეები მიღებულ ნაზავში კარგად ამოავლეთ.

2.ტაფაზე 2 ს/კ ზეთი გააცხელეთ და მოათავსეთ 1 ან 2 ფილე (კანის მხარე ზემოთ). 1 წუთის შემდეგ დაუმატეთ 2 ჩ/კ კარაქი. თევზი დაახლოებით 1–2 წუთის შემდეგ გადმოაბრუნეთ. წვით კანის მხარეს 1–2 წუთით. დარჩენილი ფილეებიც ამგვარად შეწვით. მიირთვით თბილი – ლიმონის ნაჭრებთან ერთად.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან:

დაკავშირებული პროდუქტები
350  / თვეში 19₾-დან
24  / თვეში 1₾-დან
აქცია
320  / თვეში 18₾-დან
24  / თვეში 1₾-დან
22  / თვეში 1₾-დან
აქცია
175  / თვეში 10₾-დან
აქცია
128  / თვეში 7₾-დან
24  / თვეში 1₾-დან
27  / თვეში 2₾-დან