რეცეპტის ინგრედიენტები

4   ნაჭერი თეთრი პური

2   ნაჭერი ყველი ჩედარი

3   ს/კ კარაქი


რეცეპტის მომზადების საფეხურები:
  • წინასწარ გააცხელეთ ტაფა საშუალო ტემპერატურაზე. პურის ნაჭერს ერთ მხარეზე წაუსვით კარაქი. პური კარაქიანი მხრით ტაფაზე მოათავსეთ და ზედ დაადეთ 1 ნაჭერი ყველი. პურის მეორე ნაჭერსაც ცალ მხარეზე წაუსვით კარაქი და დაადეთ სენდვიჩს – კარაქიანი მხრით ზემოთ. წვით შებრაწვამდე. შემდეგ გადაატრიალეთ სენდვიჩი და გააგრძელეთ შეწვა მეორე მხარეს ყველის დადნობამდე. გაიმეორეთ ეს ეტაპები დარჩენილი 2 ნაჭერი პურის, 1 ნაჭერი ყველისა და კარაქის შემთხვევაში. გემრიელად მიირთვით!

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: 

დაკავშირებული პროდუქტები
149  119  / თვეში 7₾-დან
დანაზოგი: 30 ₾
99  79  / თვეში 4₾-დან
დანაზოგი: 20 ₾
აქცია
46  / თვეში 3₾-დან
აქცია
48  / თვეში 3₾-დან
155  / თვეში 9₾-დან
აქცია
262  / თვეში 15₾-დან