რეცეპტის ინგრედიენტები

350   გრ. სტაფილო

350   გრ. ჭარხალი

2   თავი პატარა ხახვი

2   ჩ/კ ძირას მარცვლები

2   ს/კ ზეითუნის ზეთი

1   ს/კ წითელი ღვინის ძმარი

1   კონა დაჭრილი ოხრახუში

მარილი გემოვნებით


რეცეპტის მომზადების საფეხურები:
  1. სტაფილო და ჭარხალი გათალეთ და გახეხეთ (ჩაიცვით ხელთათმანები).

  2. გახეხილი ინგრედიენტები თასში მოათავსეთ და დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი.

  3. პატარა ქვაბშიმოათავსეთ ძირას მარცვლები და გააცხელეთ. გამორთეთ გაზქურა და მოაყარეთ ბოსტნეულს. დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი, ძმარი და ოხრახუში. კარგად ამოურიეთ. არომატების გასაჯერებლად 15 წუთით გააჩერეთ და შემდეგ გემრიელად მიირთვით.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: 

დაკავშირებული პროდუქტები