რეცეპტის ინგრედიენტები

1   კგ. ჭარხალი

200   გრ. ნიგოზი

1   ჩ/კ უცხო სუნელი

1   ჩ/კ ხმელი ქინძი

1   ჩ/კ დაღერღილი წითელი წიწაკა

6   ს/კ თეთრი ღვინის ძმარი

3   კბილი ნიორი

10   გრ. ახალი ქინძი

10   გრ. ახალი ოხრახუში

მარილი


რეცეპტის მომზადების საფეხურები:
  • ჭარხალი ქვაბში მოათავსეთ და მოხარშეთ. ამასობაში, ნიგოზი და ნიორი ერთად დანაყეთ ან გაატარეთ ჩოფერში. მოათავსეთ თასში სუნელებთან და მარილთან ერთად.

  • გაფცქვენით მოხარშული ჭარხალი, დაჭერით და ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ. მოათავსეთ თასში ნიგვზიან მასასთან ერთად.

  • წვრილად დაჭერით მწვანილი და ჩაუმატეთ თასში. ჩაასხით ძმარიც და ეს ყველაფერი ერთმანეთს ხელით კარგად შეურიეთ (შეგიძლიათ გამოიყენოთ ხის კოვზიც).

  • გააგრილეთ მაცივარში. მირთმევამდე გააფორმეთ ხახვით, მწვანილით, ბროწეულის მარცვლებითა თუ სხვა სასურველი ინგრედიენტით.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: