რეცეპტის ინგრედიენტები

1   ჭიქა თეთრი მშრალი ღვინო

13  ჭიქა თეთრი შაქარი

2   ჭიქა დაჭრილი მარწყვი

1   ჭიქა ფორთოხლის წვენი


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.პატარა ქვაბში აურიეთ ღვინო და შაქარი და აადუღეთ. ადუღეთ 5 წუთით, შემდეგ გადმოდგით გაზქურიდან და გააგრილეთ.

2.მარწყვი და ღვინის ნაზავი ბლენდერში გადაიტანეთ. თქვიფეთ ძალიან გლუვი მასის მიღებამდე და შემდეგ შეურიეთ ფორთოხლის წვენი. მირთმევამდე 3 საათით გააგრილეთ.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: