რეცეპტის ინგრედიენტები

4   ცალი თევზის ფილე

425   გრამი პომიდორი ჩერი

2   კბილი დაჭრილი ნიორი

12  ჭიქა ქათმის ბულიონი

12  ჭიქა თეთრი მშრალი ღვინო

12  ჩ/კ მარილი

12  ჩ/კ დაფქული შავი პილპილი

14  ჭიქა დაჭრილი რეჰანი


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.საშუალო ტემპერატურაზე ქვაბში მოათავსეთ შუაზე გაჭრილი პომიდორი, თხლად დაჭრილი ნიორი, მარილი და პილპილი. თუშეთ 5 წუთით, პომიდვრების დარბილებამდე.

2.დაუმატეთ ქათმის ბულიონი, თეთრი ღვინო, თევზის ფილეები და დაჭრილი რეჰანი. დააფარეთ და ადუღეთ 20–25 წუთით, თევზის მოხარშვამდე.

3.მოაყარეთ ცოტაოდენი რეჰანი და გემრიელად მიირთვით.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: