რეცეპტის ინგრედიენტები

300   გრამი გოგრა

20   გრამი ნიორი

50   გრამი ქინძი

30   გრამი ხახვი

200   გრამი წყალი

10   გრამი დაფნის ფოთოლი

მარილი გემოვნებით

პილპილი გემოვნებით


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.დაჭერით გოგრა პატარა ნაჭრებად, დაასხით წყალი და მოხარშეთ. ხარშვისას ჩაუმატეთ დაჭრილი ხახვი, ქინძი, დანაყილი ნიორი და დაფნის ფოთოლი. ხარშეთ ეს ყველაფერი ერთად.

2.მოათავსეთ მოხარშული გოგრის გული ბლენდერში, ჩაუმატეთ მარილი, პილპილი და დააბლენდერეთ. მიღებული ერთგვაროვანი მასა გადმოიღეთ ღრმა თეფშზე და გემრიელად მიირთვით!

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან:

ბლენდერი