რეცეპტის ინგრედიენტები

10   ნაჭერი ბეკონი

1   თავი ახალი ბროკოლი

14  ჭიქა დაჭრილი წითელი ხახვი

12  ჭიქა ქიშმიში

3   ს/კ თეთრი ღვინის ძმარი

2   ს/კ თეთრი შაქარი

1   ჭიქა მაიონეზი

1   ჭიქა მზესუმზირის მარცვლები


რეცეპტის მომზადების საფეხურები:

1.დიდ და ღრმა ტაფაზე მოათავსეთ ბეკონი. წვით საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე, სანამ თანაბრად შეიბრაწება. დააწდეთ, დააქუცმაცეთ და გადადეთ.

2.საშუალო თასში აურიეთ ლუკმებად დაჭრილი ბროკოლი, ხახვი და ქიშმიში. პატარა თასში თქვიფეთ ძმარი, შაქარი და მაიონეზი. მოასხით ბროკოლის ნაზავს და კარგად ამოურიეთ. სულ მცირე ორი საათით შედეთ მაცივარში.

3.მირთმევამდე სალათაში დაქუცმაცებული ბეკონი და მზესუმზირის მარცვლები შეურიეთ.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: