რეცეპტის ინგრედიენტები

1   ს/კ მცენარეული ზეთი

2   კბილი დაკეპილი ნიორი

2   ცალი დაჭრილი სტაფილო

1   ცალი მწვანე ბულგარული

450   გრამი გარჩეული კრევეტები

3   ჭიქა მოხარშული ბრინჯი

1   ჭიქა ბარდა

2   ს/კ სოიოს სოუსი

2   ჩ/კ სეზამის ზეთი

1   ცალი ათქვეფილი კვერცხი

2   ს/კ დაჭრილი მწვანე ხახვი


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.საშუალო ტემპერატურაზე საშუალო ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი. დაუმატეთ ნიორი და ურიეთ ერთი წუთით. დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი სტაფილო და ბულგარული წიწაკა. თუშეთ 3 წუთით. შემდეგ დაუმატეთ გარჩეული კერევეტები და წვით 4 წუთით, დროდადრო მოურიეთ.

2.შეურიეთ ბრინჯი და ბარდა. შეაზავეთ სოიოს სოუსითა და სეზამის ზეთით. თუშეთ კიდევ 2 წუთით.

3.ბრინჯის ნაზავი ტაფაზეერთ მხარეს კოვზით გაწიეთ და მეორე მხარეს დაუმატეთ ათქვეფილი კვერცხი. კვერცხს შეწვამდე მუდმივად ურიეთ და შემდეგ შეურიეთ ბრინჯის ნაზავს. მორთეთ დაჭრილი მწვანე ხახვით და გემრიელად მიირთვით.

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: