რეცეპტის ინგრედიენტები

1   თავი საშუალო ზომის ჩინური კომბოსტო

2   ს/კ გახეხილი ვაშლი

100   გრამი მწვანე ხახვი

5   კბილი ნიორი

1   ს/კ დაფქული წითელი წიწაკა

2   ცალი ახალი წითელი წიწაკა

1   ს/კ ჯანჯაფილი/კოჭა

100   გრამი მოხარშული ბრინჯი

2   ცალი სტაფილო

1   თავი თეთრი ბოლოკი

მარილი გემოვნებით


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

1.კომბოსტოს ფურცლებს სათითაოდ მოაცხეთ მარილი, ჩააწყვეთ თასში და 4-8 საათით ასე დატოვეთ. შემდეგ სათითაოდ გარეცხეთ დარჩენილი მარილის მოსაშორებლად.

2.ბლენდერში ჩაყარეთ ნიორი, მოხარშული ბრინჯი, გახეხილი ვაშლი, ჯანჯაფილი და გათქვიფეთ. მიღებული მასა ჩაასხით ჯამში და დაამატეთ წითელი წიწაკა, გრძლად დაჭრილი მწვანე ხახვი, ასევე დაახეხეთ ბოლოკი და სტაფილო, ბოლოს კი შეაზავეთ მარილით.

3.ხელით შეურიეთ ეს მასა კომბოსტოს ფურცლებს და ჩააწყვეთ თასში ან ქილაში (შეგიძლიათ მოასხათ ცოტაოდენი ადურებული წყალიც). თავზე დაახურეთ და შედგით მაცივარში 2 დღით (რაც მეტი დღით, მით უფრო გემრიელი იქნება).

საჭირო პროდუქცია ჩვენი ინტერნეტ მაღაზიიდან: